AIW Blog

Onze Blogpagina waarin onze leden vertellen wie ze zijn, wat ze motiveert en wat ze zoal bezig houdt!
4 minutes reading time (820 words)

AIW #10 - Een groot succes!

1_8-small

Succes - Een woord dat zeker van toepassing is op AIW #10.

Wat was er een waanzinnige opkomst, zat de stemming er fantastisch in en hebben we genoten van Kim Buining's lezing op AIW #10. Wat is ze ook een topper die Kim!
Maar wat maakt zo'n avond nou zo geslaagd? Zijn het de hapjes? Is het de locatie die we zorgvuldig hebben uitgezocht m.b.t. de reistijd? Zijn het de tijden die we samen met jullie als leden overleggen m.b.t. het organiseren van een meeting. De invulling van de avond? Of is het de spreker die we die avond hebben ingehuurd?

Natuurlijk telt dit allemaal mee, en hoe mooier de kleine details uitgewerkt zijn hoe mooier het geheel en de ervaring is. Maar wat zo'n avond nou echt echt echt maakt?

 

Dat ben jij, jij fabulous AIW lid jij!


Doordat jij je als ondernemer realiseert dat Netwerken Ondersteunen Inspireren en Groeien in de trouwbranche onmisbaar is heb jij je bij AIW aangesloten. Door jouw professionaliteit, je ambitie en drive om jouw bedrijf naar the next level te tillen kom jij naar meetings van Alles in Weddingland. En tijdens jouw reis en ontwikkeling door Alles in Weddingland deel je graag je kennis en ervaring met andere ondernemers. En zo zorg jij ervoor dat wij samen steeds beter worden! #NOIG

En daar kom je dan binnen bij Alles in Weddingland #10. Wellicht ben je er als introducee en is dit misschien zelfs je eerste netwerkborrel in de trouwbranche. Je komt binnen bij de Havixhorst, het voorlopige #NOIG meetings hoofdkwartier van Alles in Weddingland en daar wacht je een warm onthaal van de organisatie.

Rianne & Daan heten je welkom en versieren je meteen d.m.v. de badge die je krijgt als AIW lid. Ben je een introducee dan krijg je een introducee badge. We willen graag de nieuwsgierigheid wekken en zodoende het gesprek tussen jou en je mogelijke collega's op gang helpen. Vertel maar wie je bent en wat je doet!

 

Deze avond, AIW #10 is speciaal. Deze meeting is de allereerste Officiele Meeting sinds de nieuwe lancering van Alles in Weddingland begin 2017. Het is een vertrouwde formule maar met een nieuw volledig professioneel sausje welke is gericht op de trouwbranche en wedding professionals. Dit is immers waarom jij hier bent.

Normaliter is er een speeddate, maar gezien de hoeveelheid mensen en de aanwinst van de nieuwe locatie is er besloten om de speeddate vandaag te vervangen met een rondleiding door de Havixhorst. Het kan namelijk best zijn dat je deze locatie helemaal niet kent en we willen toch heel graag de kans aan de Havixhorst geven om haar locatie te laten zien. En ze is mooi, prachtig zelfs!

Nadat de rondleiding is voltooid, er moesten zelfs vanwege de drukte 2 groepen gemaakt worden, is het tijd voor een korte pauze. De nodige hapjes en drankjes passeren en voor je het weet is tijd voor onze gastspreker. De beamer is warm, de eerste sheet staat klaar en Daan doet een korte introductie welke o.a. tot de introducees is gericht. Daan vertelt kort iets over AIW en vermeld daarna dat er nog extra informatie naar de introducees verstuurd zal worden.

Het woord gaat vervolgens naar Kim Buining, de gastspreker van vanavond. Kim vertelt wie ze is en wat ze doet aan de hand van enkele sheets, de sessie is heerlijk interactief. Kim is erg geïnteresseerd in de aanwezige ondernemers en al snel zit de stemming er goed in.

 

Kim is een kei in online strategie. Door haar veelvuldig bewezen carrière als blogger, vlogger en social media topper op het gebied van Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIN heeft ze klanten als de Belastingdienst in haar Portfolio. Kim, een ogenschijnlijk verlegen dame. Maar schijn bedriegt, dit is een ervaren ondernemer met een duidelijke boodschap en een weerwoord op argumenten waar je u tegen zegt.

Een duidelijke visie en strategie is onderdeel van haar presentatie en dit deelt ze graag met alle AIW'ers. Voor de mensen die er maar geen genoeg van krijgen en na een sessie toch graag meer tijd en energie willens teken in hun bedrijf m.b.t. Kim's online strategie advies is het mogelijk om via de persoonlijke pagina van allesinweddingland.nl trainingen te boeken bij Kim. Natuurlijk is het mogelijk om haar nog even te spreken na de sessie. Kom is hier ook om nog even lekker te borrelen.

Na Kim's sessie is het tijd om te borrelen en na te praten over de avond. Er is zoveel besproken, zoveel gezien. Inspiratie zwelt de ruimte aan, de gezelligheid is te horen en te zien. Voordat je het doorhebt is de al avond voorbij.

AIW #10 is een kneiterhard feit. En wij kunnen niet wachten tot de volgende meeting. De gesprekken lopen al met meerdere sprekers. Content word verzameld, veel plannen worden gesmeden en de website blijft groeien.

 

AIW groeit, en dat hebben we aan jou te danken. Jij fabulous AIW lid jij!

Styled Shoot "Boer'n Wedding" bij de Kastenhoeve
AIW lid - Anders Bloemstyling
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 24 juni 2024
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.
© 2019 Alles in Weddingland | KvK 63942712