AIW Blog

Onze Blogpagina waarin onze leden vertellen wie ze zijn, wat ze motiveert en wat ze zoal bezig houdt!
2 minutes reading time (422 words)

AIW - Happily Ever After Weddings

Wie ben je en wat doe je als Wedding Professional?

Hallo!! 

Mijn naam is Shirley, ik ben 31 jaar jong, getrouwd en mama van twee kids. Als Weddingplanner leg ik mijn hele hart in het adviseren, begeleiden, organiseren, ondersteunen en het waarmaken van de dromen van mijn bruidsparen. 

Na een aantal jaar voor de hobby te weddingplannen heb ik m'n stoute stappers aangetrokken en ben ik de opleiding gaan volgen bij Weddingplanner International.. logische volgende stap was begin 2016 mijn eigen bedrijf als Weddingplanner. Hier heb ik tot op de dag van vandaag nog geen moment spijt van gehad!

Hoe ziet een typische werkdag in het leven van jou als Wedding Professional er uit?

Ik combineer mijn werk als Weddingplanner zoveel mogelijk met het moederschap. Wanneer ik de kids naar school heb gebracht trek ik mij terug in mijn kantoor met een pot koffie en ga ik aan de slag! Draaiboeken maken, plannen van aanpak, noodplannen, gesprekken en afspraken uitwerken, voorwerk voor afspraken, ik bekijk de nieuwste trends etc. etc. Netwerk met collega's en leveranciers en zorg daarnaast dat de kids niets ontbreekt als ze uit school komen.

In de avonden plan ik mijn afspraken voor netwerkborrels met bruidsparen en ook in de weekenden ga ik vaak bij bruidsparen langs of ga ik met mijn bruidsparen op locatiebezoek. 

Waarom heb je gekozen voor deze niche?

Ik hou ervan! Ik vind het zo geweldig om samen met een bruidspaar van niets toe te werken naar een tot in de puntjes uitgewerkte droombruiloft! 

Hoe en waar vind jij jouw bruidsparen?

Gelukkig vinden mijn bruidsparen mij vaak via mijn website, maar ik haal ook veel bruidsparen uit beurzen en door mond op mond reclame.

Wat is een van de leukste momenten uit jouw carrière?

Eigenlijk zijn bijna alle momenten uit mijn carrière om te koesteren, maar ik vond het wel heel bijzonder om samen met een groep fantastische, toegewijde trouwbranche collega's kosteloos de mooiste dag van een terminale bruid te realiseren!

 

Wat voor toekomstplannen heb je voor jouw bedrijf?

Vooral iedere dag van ieder moment blijven genieten en het lijkt me geweldig om uiteindelijk ook destinationweddings te gaan doen. 

Wat zou je nog graag voor jouw bedrijf willen doen? Denk hierbij aan cursussen, training of een 1 op 1 met een van jouw helden!

Ik wil nog zooooveel trainingen volgen om te blijven groeien! 

Wat geef je als tip mee aan jouw collega's in de trouwbranche?

Samenwerken is zo belangrijk. Wees eerlijk en transparant en gun een ander ook wat je jezelf gunt! 

 

AIW #10 - Een groot succes!
AIW lid - Anders Bloemstyling
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zondag 05 april 2020
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.
© 2019 Alles in Weddingland | KvK 63942712