AIW Blog

Onze Blogpagina waarin onze leden vertellen wie ze zijn, wat ze motiveert en wat ze zoal bezig houdt!
3 minutes reading time (519 words)

AIW lid - Anders Bloemstyling

Wie ben je en wat doe je als Wedding Professional?

Mijn naam is Lenie Lomulder en ik ben bloemstylist, ik verzorg voor bruiloften de aankleding, het boeket, de corsages en alle overige bloemstukken die gewenst zijn voor de grote dag. 

 alles in weddingland anders bloemstyling

Hoe ziet een typische werkdag in het leven van jou als Wedding Professional er uit?

De bloemen moeten natuurlijk altijd vers zijn, in de week voor de bruiloft worden alle bloemen en benodigdheden besteld. Dit wordt dan vaak op de zaak afgeleverd of ik ga naar de veiling in Eelde om daar mijn bestelling op te halen en overige benodigdheden daar nog verder uit te zoeken. De dag voor de bruiloft begint ik met het voorwerk, de basis kan dan alvast gemaakt worden. De bloemen zelf worden allemaal in de ochtend verwerkt tot prachtige boeketten en corsages i.v.m. het vers houden van de bloemen. In totaal ben ik hier een dag mee bezig.

De bruiloft is daar en dan gaat ik alles afleveren bij de bruidegom, geboren uit traditie en zo kan de bruidegom alles overdragen aan de bruid. De ceremoniemeester krijgt tekst en uitleg, de corsages zitten op een handig magneetbord, er zit een lijst bij met tips en tricks en uitleg over hoe de corsage gedragen moet worden. Ook bevestigd ik het liefst zelf de bloemstukken op auto zodat het precies uitkomt zoals bedacht is.

Waarom heb je gekozen voor deze niche?

Omdat ik de grote dag nog mooier wil maken dan dat hij als is.

Hoe en waar vind jij jouw bruidsparen?

Mijn bruidsparen vind ik vooral op beurzen, samenwerkingen met verschillende weddingplanners en andere partners uit de trouwbranche. Als mensen weten dat je goed werk levert, wordt er altijd over gesproken. Dus mond tot mond reclame blijft natuurlijk de beste reclame.

Wat is een van de leukste momenten uit jouw carrière?

Eigenlijk was dit voor mijn carrière. Toen een vriendin vroeg of ik de bloemen wilde verzorgen voor haar bruiloft. Ik vond dit toch wel erg spannend, het was immers al weer 4 jaar geleden dat ik in het bloemenvak actief was geweest. Maar wat was het gaaf om te doen en mijn vriendin vond het resultaat echt prachtig! Vanuit het hart gemaakt, persoonlijk en uniek. We zijn samen het bos in gegaan om daar takjes te zoeken om te kunnen verwerken in het boeket. Dat was gewoon fantastisch. Bereikt wat ze echt graag wilden. En zo is mijn bedrijf ontstaan.

 

Wat voor toekomstplannen heb je voor jouw bedrijf?

Als bedrijf zou ik nog meer willen groeien en mij vooral ook willen focussen op de aankleding van de trouwlocatie. Je kunt je bruiloft zo mooi maken met bloemen en dat zou ik graag meer doen.

Wat zou je nog graag voor jouw bedrijf willen doen? Denk hierbij aan cursussen, training of een 1 op 1 met een van jouw helden!

Graag zou ik eens een buitenlandse bruiloft willen stylen. Natuurlijk zou ik dat graag met een andere stylist doen die daar al bekend mee is. 

Wat geef je als tip mee aan jouw collega's in de trouwbranche?

Blijf jezelf, jij bent je bedrijf.

AIW #10 - Een groot succes!
AIW lid - I am Weddingplanner
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 24 juni 2024
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.
© 2019 Alles in Weddingland | KvK 63942712