AIW Blog

Onze Blogpagina waarin onze leden vertellen wie ze zijn, wat ze motiveert en wat ze zoal bezig houdt!
1 minute reading time (273 words)

AIW lid - Bij Daan Events

Wie ben je en wat doe je als Wedding Professional?

Ik ben Daniëlle Idema en met heel veel plezier en enthousiasme organiseer ik bruiloften en andere evenementen!

Hoe ziet een typische werkdag in het leven van jou als Wedding Professional er uit?

Een typische werkdag heb ik niet. Mijn werkzaamheden zijn zo uiteenlopend dat geen dag hetzelfde is. Ik werk veel voor opdrachtgevers (waaronder ook bruidsparen) op locatie, maar organiseer daarnaast ook de meest uiteenlopende evenementen.

Waarom heb je gekozen voor deze niche?

Dat is pure passie! Het is fantastisch om ervoor te zorgen dat het bruidspaar samen met hun gasten optimaal kan genieten van hun grote dag. Het organiseren van een bruiloft of het werken als professioneel ceremoniemeester geeft ontzettend veel voldoening!

Hoe en waar vind jij jouw bruidsparen?

Aanbevelingen werken het allerbeste!

Wat is een van de leukste momenten uit jouw carrière?

Achteraf van een bruidspaar precies datgene horen, wat je voor hun wilde betekenen op de grote dag!

 

Wat voor toekomstplannen heb je voor jouw bedrijf?

Plannen genoeg, al heb ik maar één echte doelstelling. Ik volg mijn hart en hoop dat ik (nu en in de toekomst) kan blijven doen waar ik oprecht blij en enthousiast van word. En dat is het organiseren van de meest uiteenlopende evenementen!

Wat zou je nog graag voor jouw bedrijf willen doen? Denk hierbij aan cursussen, training of een 1 op 1 met een van jouw helden!

Het lijkt mij heel erg leuk en leerzaam om een werkstage gericht op weddingplanning in America te doen.

Wat geef je als tip mee aan jouw collega's in de trouwbranche?

Teamwork makes the dream work!

AIW lid - I am Weddingplanner
AIW lid - De GelegenheidsSpreker
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 24 juni 2024
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.
© 2019 Alles in Weddingland | KvK 63942712