AIW Blog

Onze Blogpagina waarin onze leden vertellen wie ze zijn, wat ze motiveert en wat ze zoal bezig houdt!
2 minutes reading time (452 words)

AIW lid - De GelegenheidsSpreker

Wie ben je en wat doe je als Wedding Professional?

Ik ben Juliette van der Heide en ben als BABS, trouwambtenaar, verbonden aan de gemeente Assen. Daarnaast ben ik ceremoniespreker. Voor een ieder die een huwelijksceremonie wil die net even anders is en buiten de standaard paden valt maak ik een ceremonie op maat.

Ik spreek ook bij andere gelegenheden en geef trainingen om anderen handvaten te bieden zelf te spreken. Dit kan werkgerelateerd zijn, maar ook in het dagelijks leven helpt het wanneer je kunt zeggen wat je wilt zeggen.

Hoe ziet een typische werkdag in het leven van jou als Wedding Professional er uit?

Ik ben aan het werk als spreker, dat betekent voornamelijk huwelijken voltrekken en spreken bij uitvaarten of ik ben bezig met mijn andere bedrijf ZorgMies Assen e.o

Altijd druk, maar voor iedereen tijd en aandacht.

Waarom heb je gekozen voor deze niche?

Dit is mijn passie. Ik ben een mensenmens en hou ervan van anderen te leren. Verplaatsen in anderen is mijn kracht en ik voel vaak goed aan wat er speelt. Daardoor heb ik veel mensenkennis gekregen. Wanneer in een tekst alles op zijn plaats valt ben ik tevreden.

Ik maak het anderen graag naar het zin.

Hoe en waar vind jij jouw bruidsparen?

Bruidsparen vinden mij. Via de gemeente of via mijn website en mond op mond reclame. Ik sta eigenlijk nooit op beurzen oid. Ze zijn erg duur en ik wil min tarieven laag houden.

Wat is een van de leukste momenten uit jouw carrière?

Leuk is misschien niet het juiste woord, maar ik heb voor een bruidspaar bemiddelt om vader van de bruidegom (met een zwervend bestaan en daardoor weinig contact) toch bij het huwelijk te krijgen. Dat is gelukt en was een succes. 

Toen de vader een jaar later overleed terwijl op dezelfde dag het tweede kind van het stel werd geboren, werd ik gevraagd te spreken bi de uitvaart. Heel erg bijzonder!

 

Wat voor toekomstplannen heb je voor jouw bedrijf?

Ik ben tevreden met hoe het nu gaat. 

Door een chronische ziekte kan ik niet meer alles wat ik zou willen en daar leg ik me bij neer.

Het geven van groepstrainingen lijkt me erg leuk. Meestal werk ik nu 1 op 1.

Wat zou je nog graag voor jouw bedrijf willen doen? Denk hierbij aan cursussen, training of een 1 op 1 met een van jouw helden!

Ik wil mijn kennis wel delen ipv zelf nog leren. Na 20 jaar werkzaam zijn als trouwambtenaar en inmiddels zo'n 10 jaar als spreker kan ik wel wat tips geven.

Wat geef je als tip mee aan jouw collega's in de trouwbranche?

Wees puur. Hoe meer jij jezelf bent hoe beter het resultaat.

AIW lid - Bij Daan Events
AIW lid - Trouwlocatie Fox
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 24 juni 2024
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.
© 2019 Alles in Weddingland | KvK 63942712