AIW Blog

Onze Blogpagina waarin onze leden vertellen wie ze zijn, wat ze motiveert en wat ze zoal bezig houdt!
2 minutes reading time (323 words)

AIW lid - I am Weddingplanner

Wie ben je en wat doe je als Wedding Professional?

Mijn naam ik Rosanne Stikvoort, ik ben weddingplanner en professioneel ceremoniemeester. Ik help bruidsparen bij de voorbereidingen van hun huwelijksdag zodat het op de huwelijksdag zelf perfect verloopt. Ook ben ik dan het aanspreekpunt, zodat het bruidspaar en de gasten ongestoord kunnen genieten van deze mooie en onvergetelijke dag!

 

Hoe ziet een typische werkdag in het leven van jou als Wedding Professional er uit?

Als weddingplanner is er niet een typische werkdag. Er zijn zoveel leuke dingen die ik doe. Variërend van netwerkgesprekken, tot een kennismaking met een bruidspaar, locaties bekijken, detailbesprekingen, draaiboeken maken, bruiden adviseren en geruststellen in stressvolle tijden, administratieve handelingen en natuurlijk aanwezig zijn op de huwelijksdag zelf. 

Waarom heb je gekozen voor deze niche?

Ik hou van trouwen, plannen en organiseren. De keus om de cursus weddingplanner te volgen was daarom niet moeilijk!

Hoe en waar vind jij jouw bruidsparen?

Mijn bruidsparen vind ik via internet en ook mond op mondreclame doet het goed. 

Wat is een van de leukste momenten uit jouw carrière?

Die houden jullie nog tegoed!

 

Wat voor toekomstplannen heb je voor jouw bedrijf?

Mijn toekomstplan is vooral dat ik wil genieten van mijn mooie bedrijf. Alles wat ik doe, doe ik met liefde en plezier. 

Wat zou je nog graag voor jouw bedrijf willen doen? Denk hierbij aan cursussen, training of een 1 op 1 met een van jouw helden!

Ik vind het leuk om op de hoogte te zijn van de laatste trends. Ik vind het dan ook erg leuk en belangrijk om door middel van workshops, scholingen en netwerken bij te blijven. Dit houdt je scherp! Graag wil ik nog een vervolgcursus doen bij Het Bruidsmeisje en meedoen aan de Dutch Wedding Awards in de toekomst. 

Wat geef je als tip mee aan jouw collega's in de trouwbranche?

Vooral jezelf blijven, straal enthousiasme uit en doe je werk met passie. 

 

AIW lid - Anders Bloemstyling
AIW lid - Bij Daan Events
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 24 juni 2024
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.
© 2019 Alles in Weddingland | KvK 63942712