alles-in-weddingland-Maureen-van-Dijk-bruidspaar

Wie ben je en wat doe je als Wedding Professional?

Ken je dat gevoel dat je aanwezig bent bij een concert van je favoriete band? Midden in de menigte staat, de muziek start en dan….komt dat kippenvelmomentje!! Dat omschrijft exact het gevoel wat ik krijg als bruidsfotograaf!! Het vastleggen van emoties, details, ervoor zorgen dat jullie relaxed zijn. We er samen van begin tot eind een onvergetelijke dag van maken. Samen een mooie herinnering vastleggen…dat is mijn passie en word ik heel blij van! Mijn naam is Maureen van Dijk en ik ben fotograaf.

Hoe ziet een typische werkdag in het leven van Maureen van Dijk er uit?

Ontbijten met de kids :-) Na het gezellige spitsuur, tijd voor koffie. Daarna ga ik lekker aan de slag! Meestal ben lukt het me daadwerkelijk aan de slag te gaan met mijn 'to do list'. Maar vooral edit edit edit.. waar ik wel uren mee zoet kan zijn tijdens het hoogseizoen.

Hoe en waar vind jij jouw bruidsparen?

Via Instagram, Facebook en mijn website probeer ik mijn bruidsparen aan te spreken.

Wat is een van de leukste momenten uit jouw carrière?

Eigenlijk is elke bruiloft voor mij een feestje! Toch zijn er bruidsparen die je raken en dat vind ik persoonijk iets moois! Dat blijven mijn 'momentjes' en geniet er van. Dat ik ook nog eens twee keer in een seizoen een buitenlandse bruiloft in Zuid-Frankrijk mag vastleggen ook dat waren de leukste momenten en stiekem onwijs trots!

Wat voor toekomstplannen heb je voor jouw bedrijf?

Voorlopig wil ik de basis nog wat beter inrichten. 2,5 Jaar heb ik alles naast een baan erbij gedaan. Nu ik mijn baan heb opgezegd wil ik er eerst voor zorgen dat er rust komt in mijn werk ritme voor de fotografie

Wat zou je nog graag voor jouw bedrijf willen doen? Denk hierbij aan cursussen, training of een 1 op 1 met een van jouw helden!

Goede vraag! Nog geen idee!

Wat geef je als tip mee aan jouw collega's in de trouwbranche?

Geniet! Van elk klantcontact en zorg ervoor dat je elkaars verwachtingen goed afstemt op elkaar. Zorg voor duidelijk communicatie en overtref verwachtingen ;-)