AIW Blog

Onze Blogpagina waarin onze leden vertellen wie ze zijn, wat ze motiveert en wat ze zoal bezig houdt!
3 minutes reading time (598 words)

AIW lid - Puur Trouwen

Wie ben je en wat doe je als Wedding Professional?

Hallo Ik ben Margriet Smit, getrouwd met Erik-Jan en we uiteraard de 2 leukste kinderen! We wonen in het mooie Zwolle. Al komen we allebei uit het hoge noorden, we zijn helemaal ingeburgerd!

Puur trouwen helpt bruidsparen aan een onbezorgde en een verzorgde periode, van aanzoek tot en met de trouwdag! Want minder stress, is meer genieten!!

Puur trouwen ondersteunt daar waar het bruidspaar behoefte heeft aan hulp. Dat kan een draaiboek zijn, plan van aanpak, styling, leveranciers zoeken, ceremoniemeester, weddingplanner. 

Hoe ziet een typische werkdag in het leven van jou als Wedding Professional er uit?

Naast Puur trouwen werk ik nog 19 uur bij IJsselheem, een zorginstelling voor ouderen. Ik werk daar in de facilitaire dienst en in die rol mag ik ook veel organiseren. Zo heb ik veel verhuizingen en inrichten van nieuwe locaties mogen regelen. En de kerst op de taart elk jaar is de 9-daagse kerstmarkt voor 3700 medewerkers en vrijwilligers.

Dus na het ochtend ritueel breng ik mijn kinderen naar school en ga ik naar Ijsselheem. En op mijn vrije dagen en avonden ben ik lekker bezig met Puur trouwen; kennismaken met leveranciers, op beursen staan, workshop organiseren en uiteraard bruiloften uitwerken met het bruidspaar.

Waarom heb je gekozen voor deze niche?

Organiseren is echt mijn passie en ik wilde dit graag nog meer uitvoeren. Daarnaast is trouwen zo'n bijzondere en unieke tijd in het leven van mensen, dat ik dit een geweldige combinatie vind. En als ik dan een bijdrage mag leveren om deze periode onbezorgde en onvergetelijke tijd te maken dan is het cirkeltje rond!

Hoe en waar vind jij jouw bruidsparen?

Ik maak veel gebruik van social media en heb goed geïnvesteerd in een mooie huisstijl en website.

Daarnaast organiseer ik beurzen samen met leveranciers uit de trouwbranche, om zo een stevig netwerk te krijgen waarin we elkaar goed kunnen helpen.

En tot slot kunnen bruidsparen mij tegen komen op trouwbeurzen.

Wat is een van de leukste momenten uit jouw carrière?

De uitvoering van mijn stagebruiloft en het binnenhalen van mijn 1e echte opdracht.

Maar ik vind deze stap die ik heb gezet met een eigen onderneming 1 groot avontuur en een mooie ontdekkingsreis, waarin ik in kleine dingen weer overwinningen en leerpunten zie. En daar geniet en groei ik van, heb ik gemerkt en dat geeft heel veel energie!!

 

Wat voor toekomstplannen heb je voor jouw bedrijf?

Ik hoop dat ik elk jaar mag groeien en dat hoeft helemaal niet hard, zodat er ook tijd en aandacht is om te groeien. Dat ik het waar kan maken bij de bruidsparen die voor Puur trouwen kiezen.

Een mooi netwerk om me heen van mensen die je goed kent en vertrouwt en waarmee je samen top resultaten neerzet.

En ik hoop dat ik het uit mag breiden met het organiseren van andere feestjes en evenementen.

Wat zou je nog graag voor jouw bedrijf willen doen? Denk hierbij aan cursussen, training of een 1 op 1 met een van jouw helden!

Ik sta nog maar aan het begin, dus er is nog zoveel te doen. Op het gebied van styling en handlettering zou ik cursussen willen gaan doen. Maar ook de marketing kant; hoe verkoop je jezelf op beurzen en op social media.

Wat geef je als tip mee aan jouw collega's in de trouwbranche?

Vele andere zijn mij al voor geweest,m aar wees je zelf en vertrouw daarop. En zet vlaggetjes bij de dingen die goed gegaan zijn, hoe klein ze soms ook zijn. Dit geeft energie en zelfvertrouwen.

 

MIJN EERSTE BLOG OM JULLIE KENNIS TE LATEN MAKEN M...
AIW Lid - Rozenhof Trouwringen
 

Reacties 1

Gast - Jasmine Seegers (website) op dinsdag 26 maart 2019 11:51

Erg leuk artikel! Heel leuk om te lezen over al je ambities en over je keuze om wedding professional te worden! Heel leuke blog! Ga zo door!

Erg leuk artikel! Heel leuk om te lezen over al je ambities en over je keuze om wedding professional te worden! Heel leuke blog! Ga zo door!
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 24 juni 2024
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.
© 2019 Alles in Weddingland | KvK 63942712