AIW Blog

Onze Blogpagina waarin onze leden vertellen wie ze zijn, wat ze motiveert en wat ze zoal bezig houdt!
2 minutes reading time (396 words)

AIW Lid - Rozenhof Trouwringen

alles-in-weddingland-rozenhof-trouwringen-2

Wie ben je en wat doe je als Wedding Professional?

Ik, Theo Verbree, ben inmiddels al 40 jaar goudsmid en heb vele ervaringen als juwelier. Zo'n 10 jaar geleden heb ik mijn juwelierswinkel in Zuidwolde gesloten en ben ik verder gegaan op het gebied van trouwringen. Inmiddels heb ik een showroom aan huis met zo'n 2500 trouwringen die de naam RozenhofTrouwringen heeft gekregen. Als Trouwringenspecialist ik streef ernaar om de collectie van RozenhofTrouwringen helemaal compleet te maken!

Hoe ziet een typische werkdag in het leven van Rozenhof Trouwringen er uit?

Als trouwringenspecialist loopt elke dag anders. De ene dag staat in het teken van de ontmoeting van klanten, we gaan de collectie bekijken en bespreken de wensen. Daarna springen we het atelier in en ga ik aan de slag met het maken en bestellen van de trouwringen. Daarnaast zijn we actief op het gebied van social media en uiteraard hebben wij natuurlijk ook onze administratieve taken. Het bezoeken van vakbeurzen en juwelenbeurzen maakt ook deel uit van ons werk. Overigens zijn we ook te vinden op vele trouwbeurzen.

Hoe en waar vind jij jouw bruidsparen?

Omdat ik een langere tijd in dit vakgebied werk en daardoor al vele bruidsparen blij heb gemaakt met mijn trouwringen, levert mond-op-mond-reclame mij de meeste bruidsparen op. Ook spelen social media en trouwbeurzen hierin een grote rol.

Wat is een van de leukste momenten uit jouw carrière?

Mijn vakgebied is al erg specifiek, de bruidsparen die bij mij in de showroom komen zijn altijd blij en kijken op een gelukkige manier de toekomst in. Wanneer ik dan na het bespreken van de wensen van mijn klanten het atelier ben ingedoken en ik met het eindresultaat kom, zie ik twee stralende mensen voor me zitten vol tevredenheid. Dit maakt me blij en geeft me een fijn gevoel.

Wat voor toekomstplannen heb je voor jouw bedrijf?

Ondanks onze ruim 40-jarige ervaring blijven we op zoek naar vernieuwingen en originele ideeën om Rozenhof Trouwringen up to date te houden.

Wat zou je nog graag voor jouw bedrijf willen doen? Denk hierbij aan cursussen, training of een 1 op 1 met een van jouw helden!

Wij zullen altijd open staan om cursussen op het gebied van verkoop te volgen.

Wat geef je als tip mee aan jouw collega's in de trouwbranche?

Mijn gouden tip is: Doe wat je echt graag wilt en je zult geen dag in je leven echt aan het werk zijn!

AIW lid - Puur Trouwen
Styled Shoot "Boer'n Wedding" bij de Kastenhoeve

Related Posts

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 24 juni 2024
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.
© 2019 Alles in Weddingland | KvK 63942712