AIW Blog

Onze Blogpagina waarin onze leden vertellen wie ze zijn, wat ze motiveert en wat ze zoal bezig houdt!
2 minutes reading time (496 words)

AIW lid - Silver Lining

Wie ben je en wat doe je als Wedding Professional?

Hi mijn naam is Loes en ik maak gelegenheidsdrukwerk op maat. Denk daarbij aan een hele wedding stationery: van uitnodiging tot postzegel en alles er tussen in :)

 

Hoe ziet een typische werkdag in het leven van jou als Wedding Professional er uit?

De ene dag ben ik volop aan het ontwerpen, lettertypes uitzoeken bij net die naam en stijl, of met klanten in overleg de puntjes op de i zetten. Maar het kan ook een super leuk gesprek zijn met een collega leverancier over onze passies om dit te vertalen naar een super gave styled shoot!

Waarom heb je gekozen voor deze niche?

Ik ben er een beetje door mijn eigen bruiloft in gerold, ik kwam in een weddingfrenzy en ik vind echt alles (!!) leuk wat met trouwen te maken heeft! Doordat ik een styling plan had gewonnen bij C'est la Vie Weddings ontstond daar algauw een vriendschap. Jolanda zag in dat door samen te werken we iets unieks konden neerzetten en haar styling met mijn stationery naadloos op elkaar aansluiten! Het is echt een kick als bruidjes bij me komen die totaal geen idee hebben en samen tot een waanzinnig leuk ontwerp te komen dat precies aansluit bij hun wensen en dromen 

Hoe en waar vind jij jouw bruidsparen?

Tot nu toe moet ik zeggen van mond tot mond reclame of via een andere leverancier. Ik heb ook wel erg leuke gesprekken gehad op een wedding event. Facebook is ook een machtig middel, als 1 bruidje iets over mijn diensten plaatst merk je dat meteen aan de respons :)

Wat is een van de leukste momenten uit jouw carrière?

Oe er zijn vele leuke momenten, dat ik samen met Jolanda stiklachend in de fotobooth zit van het Glitter Event in Rotterdam, of een bruid die helemaal niet blij wordt van haar eigen ideeën en we samen tot een heel gaaf ontwerp komen, of toch die hele gave styled shoots waaraan ik mag meewerken, of dat ik een award win en denk dat het "spamm" is >.

 

Wat voor toekomstplannen heb je voor jouw bedrijf?

Ik zou het te gek vinden als Silver Lining zo kan groeien zodat ik de stap kan maken om al mijn tijd en energie daarin kan steken waar mijn hart ligt.

Wat zou je nog graag voor jouw bedrijf willen doen? Denk hierbij aan cursussen, training of een 1 op 1 met een van jouw helden!

Tips en tricks van iemand die al jaren mee gaat om zo de valkuilen in kaart te brengen en nog net die slimmigheid te leren die je zelf over het hoofd ziet^^

Wat geef je als tip mee aan jouw collega's in de trouwbranche?

Werk vanuit je hart. Je hebt mensen die het puur voor het geld doen en je hebt mensen die het vanuit hun hart en ziel doen en dat is een genot om mee samen te werken.

 

AIW lid - RiDali Films
AIW lid - Paul Smithuis
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
woensdag 06 december 2023
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.
© 2019 Alles in Weddingland | KvK 63942712