AIW Blog

Onze Blogpagina waarin onze leden vertellen wie ze zijn, wat ze motiveert en wat ze zoal bezig houdt!
4 minutes reading time (852 words)

AIW vernieuwd!

Alles in Weddingland is vernieuwd!

Na een lange periode van onzekerheid omtrent Alles in Weddingland hebben wij, Rianne & Daan, als AIW oprichters en organisatie besloten om AIW een upgrade te geven. Een upgrade die de kern van Alles in Weddingland intact houdt maar die er toch voor zorgt dat AIW meer wordt dan alleen maar een netwerk organisatie van ondernemers in de trouwbranche. We zeggen niet voor niets, wij zijn AIW, want het zijn dan ook de ondernemers in de trouwbranche die AIW mogelijk maken. En daar vallen wij (RiDali Films) zelf ook onder.

Wat het doel van AIW was voor de vernieuwing

Alles in Weddingland was in het begin bedoeld om onze collega ondernemers in NONL te leren kennen. Ons eigen netwerk was vrij klein en we wilden maar wat graag de andere ondernemers in deze te gekke branche leren kennen. Waar konden wij de trouwlocaties, goudsmeden, fotografen, trouwauto's et.c etc. vinden die we zoveel hebben leren kennen tijdens onze Wedding Beurs tochten in het westen en zuiden van het land. En blijkbaar dachten meer ondernemers hetzelfde. Want binnen no-time begon het aantal leden van AIW te groeien. Inmiddels hebben we een aardige ledenlijst opgebouwd en zijn de nodige meetings reeds georganiseerd. 

Want wat is AIW eigenlijk...

Zoals hierboven vermeld hebben we AIW als netwerkorganisatie opgezet vanuit onze eigen behoefte aan informatie. Wij waren in het verleden erg op zoek naar aansluiting in de trouwbranche. Waar begin je? Hoe pak je je bedrijf op? Welke informatie is handig om te hebben? Welke beurzen en/of websites zijn handig voor mij als ondernemer in de niche qua trouwen? Zijn er leuke facebook groepen waar ik lid van zou moeten zijn. Het idee dat we met AIW hadden is echt wel gelukt, we hebben te gekke leveranciers leren kennen. En dat is idee achter Alles in Weddingland; Elkaar vinden, van elkaar te leren, de kennis i.c.m. netwerken en de kracht van het samenwerken in jouw bedrijf te stoppen. Er zijn hierdoor zelfs al enkele weddings voltrokken waarin een groot deel van de leveranciers allemaal AIW lid waren. AIW Weddings, Te gek!

Door deze kennismaking/netwerken met onze collega ondernemers hebben we ons gerealiseerd dat de kwaliteit van ondernemers in NONL echt heel hoog is. Vreemd genoeg lijken we nergens op de kaart terug te komen als het gaat om Wedding Professionals in Nederland. En dat terwijl we toch in een van de mooiste gedeeltes van Nederland wonen/werken. NONL is the place to be! ;P

En nu ..?

Nu onze ledenlijst toch blijft groeien en het concept achter AIW aan blijft slaan bij onze collega ondernemers hebben we dus besloten om ons concept een professionelere slag te geven. We hebben de laatste tijd eens kritisch gekeken naar onze meetings, hebben enkele van onze leden meetings laten organiseren en zodoende informatie voor onszelf verzameld. Dit heeft ons veel inzicht gegeven om AIW de juiste impuls te geven. Het heeft ons de inzicht gegeven dat we tijd nodig hebben om een meeting te organiseren. Dat een meeting buiten het feit om dat dit altijd erg gezellig is nut moet hebben voor elk lid. Of dit lid nu een starter is of reeds enkele jaren ervaring heeft als Wedding Professional. Een meeting moet nut hebben voor elk lid.

Dat betekent dat de website een flinke make-over heeft gehad. Meetings worden nu anders georganiseerd, zinvolle meetings is key! De AIW website heeft nu een ledenpagina, het is mogelijk je eigen gegevens en profiel bij te werken. Door in te loggen kun je bij content die alleen voor jou als lid van toepassing is. We hebben een suggestie pagina. We zeggen niet voor niets; "Wij zijn Alles in Weddingland". We willen ook graag jouw input, jouw ideeën voor een meeting. Met nog steeds hetzelfde doel, alleen dan iets uitgebreider:

Netwerken;
Leer je collega's kennen. Bouw je eigen netwerk. Gebruik de beschikbare informatie van je collega's.

Ondersteunen;
Steun elkaar. Issues met een client? Schroom niet om AIW leden naar advies te vragen. Ziek? Misschien kan een ander lid invallen, liever iemand die je persoonlijk kent dan een oproep op Facebook.

I
nspireren;
We nodigen sprekers uit met zinvolle en nuttige informatie. Weet je zelf iemand? Stuur ons de info via de suggestie pagina. Daarnaast gaan we online en klassikale cursussen/trainingen aanbieden via de website. Content die voor jou als lid beschikbaar gesteld wordt op jouw persoonlijke pagina.

Groeien;
Groei als persoon, ondernemer en bedrijf. Dat is wat we met AIW graag willen bereiken. Groei kan ook staan voor het uitbreiden van jouw netwerk, of het vergroten van jouw regio en/of diensten.

We want you .. 

Spreekt dit verhaal jou aan als Wedding Professional? Lijkt het je leuk om deel te nemen aan onze meetings? Wij willen jou/jullie ook graag leren kennen! Word lid of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

AIW lid - Wishes & Weddings
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 24 juni 2024
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.
© 2019 Alles in Weddingland | KvK 63942712