AIW Blog

Onze Blogpagina waarin onze leden vertellen wie ze zijn, wat ze motiveert en wat ze zoal bezig houdt!
2 minutes reading time (497 words)

Bijzondere trouwringen voor bijzondere mensen

b2ap3_medium_P4110615
Rozenhof Trouwringen
Rozenhof Trouwringen


Rozenhof Trouwringen, dé juwelier tevens goudsmid voor uw betaalbare trouwringen, met de grootste collectie trouwringen van Nederland. 
Ik, Theo Verbree, ben inmiddels al 40 jaar goudsmid en heb vele ervaringen als juwelier. Ik heb besloten om in dit vakgebied te werken, omdat ik één passie heb: Bruidsparen helpen met het kiezen van dé perfecte trouwringen in een romantische sfeer. 

Zo'n 10 jaar geleden heb ik mijn juwelierswinkel gesloten, ik was op vernieuwing uit. Wanneer aanstaande bruidsparen mijn juwelier binnen stapten, met de liefde die ze deelden, en op trouwringenjacht gingen, vond ik het zo'n leuke ervaring om ze hierbij te helpen. Met die ervaring heb ik besloten om me te gaan specialiseren in trouwringen, waaruit uiteindelijk Rozenhof Trouwringen rolde! Nu kan ik al m'n energie in trouwringen steken,iets wat ik het allerliefst doe!

Romantische trouwringen studio
De showroom van Rozenhof Trouwringen heeft meer te bieden dan alleen trouwringen. Rozenhof Trouwringen is namelijk gerealiseerd op het landgoed "de Rozenhof" en wanneer jullie een afspraak maken zullen jullie ervaren dat wij ook veel aandacht schenken aan romantiek. Want trouwringen uitkiezen is een ervaring die jullie voor altijd bij zou blijven en waar naarmate jullie samen ouder worden steeds meer waarde aan wordt toegevoegd! Omdat wij graag willen dat jullie een ring samenstellen die bij jullie past, nemen wij voor elke klant zo'n twee uur de tijd.

Bij juwelier Rozenhof Trouwringen vinden jullie schitterende, betaalbare trouwringen die jullie eindeloos zullen bekoren.
Rozenhof Trouwringen beschikt over een grootse collectie van meer dan 2500 modellen in vele verschillende stijlen en van verschillende merken. Om deze collectie up-to-date te houden gaan wij bijvoorbeeld naar beurzen, in Nederland maar ook op internationaal gebied. Zo verdiepen wij ons in de trends van nu en zorgen wij ervoor dat er voor elk budget en voor elke smaak een prachtig trouwringenpaar is die bij jullie past. Rozenhof Trouwringen werkt alleen op afspraak om rechtstreeks persoonlijk contact te krijgen met zijn klanten. Onze romantische showroom is 7 dagen per week geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur. Kom gerust een keertje langs om onze romantische sfeer te voelen en onze mooie, uitgebreide collectie te bekijken!


Exclusieve diamanten trouwringen
Roodgouden trouwringen met diamanten
Elegante geelgouden trouwringen met diamant
Luxe trouwringen
Luxe trouwringen
Ambachtelijke trouwringen
Klassieke geelgouden trouwringen met diamanten
Unieke geelgouden trouwringen
Bijzondere trouwringen
Unieke trouwringen
Een week uit het leven van een weddingplanner...
AIW Lid - Weddingplanner Trouw aan jou
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 24 juni 2024
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.
© 2019 Alles in Weddingland | KvK 63942712