AIW Blog

Onze Blogpagina waarin onze leden vertellen wie ze zijn, wat ze motiveert en wat ze zoal bezig houdt!
3 minutes reading time (589 words)

Een week uit het leven van een weddingplanner...

IMG_2004Edited

Ik ben in 2014 begonnen met Bella Vita Weddings en waar ik het eerst fulltime wilde gaan doen, is dat inmiddels mijn ambitie niet meer. 30 uur in de week heb ik dus nog een andere baan en vooral de combi maakt het voor mij zo leuk! Inmiddels is het trouwseizoen weer begonnen, dus het aantal uur dat ik aan Bella Vita besteed, neemt weer toe.

Het leek me dan ook leuk om aan de hand van foto's te laten zien hoe een gemiddelde week in het trouwseizoen er voor mij uitziet.

Zondag:

Vandaag is het Pinksteren, dus lekker lang weekend en dus de tijd om met bruidsparen af te spreken. Ik ga met S & H naar hun locatie om de dag door te spreken. Ze trouwen pas op 18 augustus, dus alles tot in de puntjes uitwerken, doen we niet, maar we beginnen al wel aan het draaiboek en ik kijk of er nog momenten in de dag zijn die beter anders kunnen bijvoorbeeld.


Het is prachtig weer, altijd fijn, want zo zie je de trouwlocatie op z'n best! We hebben afgesproken in Wilhelminaoord bij het Koloniekerkje. Het bruidspaar trouwt daar niet, maar vertrekt er direct naartoe na de ceremonie om te proosten, taart te eten, dineren en tot slot te feesten.

 Ik was nog nooit bij het Koloniekerkje geweest, maar vond het erg leuk! Alles leek mogelijk, er werd goed meegedacht door de eigenaar en bovenal is het natuurlijk supersfeervol zo'n knus kerkje.

De volgende dag heb ik afgesproken met A & S, zij trouwen op een unieke locatie, namelijk de achtertuin van haar opa & oma! Deze wonen in een mooi, oud huis vlakbij Hoogeveen en hebben een prachtige tuin. 

In dit deel van de tuin gaat de ceremonie plaatsvinden, waarna er vervolgens gedineerd en gefeest kan worden in een tent op een groot stuk land achter het huis. Ook beschikt de tuin over verschillende leuke hoekjes waar we een whiskey/sigaren-corner van gaan maken of een plekje om even te ontsnappen aan het feestgedruis. Zin in! Op dinsdag en woensdag moet ik dan werken bij m'n andere baan, maar krijg ik wel deze trouwkaart binnen met prachtig gedicht:

Ook leg ik de laatste hand aan het draaiboek voor de bruiloft van vrijdag.

Op donderdag is het mama-dag! We hebben een dochter van 5,5 maand en zijn elk 1 dag vrij. Het is nog steeds heerlijk weer, dus we gaan lekker het terras op!

Op vrijdag is het dan zo ver! De eerste bruiloft van het seizoen voor mij. J & M trouwen in het prachtige Fogelsangh Staete in Veenklooster en 's ochtends haal ik de corsages en wat andere versiering bij hen op en ben ik nog even getuige van de first look.

Daarna ga ik door naar Fogelsangh Staete.

Hier vang ik de gasten op, deel corsages uit, check het geluid en spreek nog even de ceremonie door met de BABS. Na afloop van de ceremonie begeleid ik het maken van de groepsfoto's en rij ik daarna snel naar de volgende locatie: Stania State. Hier check ik ook weer of alles klaarstaat, stem met de band af wanneer er stukjes komen van gasten en steek last but not least meer dan 100 kaarsjes aan langs de route op het landgoed.

Als de openingsdans is geweest en het feest lekker op gang is, laad ik de cadeaus in de auto én hond Boris van het bruidspaar en lever deze nog even af bij hen thuis.
Om 23:30 plof ik op de bank met een welverdiend wijntje, 2 dagen vrij!

A party without a cake is just a meeting...
Bijzondere trouwringen voor bijzondere mensen
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 15 april 2024
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.
© 2019 Alles in Weddingland | KvK 63942712