AIW Blog

Onze Blogpagina waarin onze leden vertellen wie ze zijn, wat ze motiveert en wat ze zoal bezig houdt!
3 minutes reading time (682 words)

Wishes and Weddings in de lift!

images

Wishes and Weddings in de lift, want wat begon met 1 landelijk event in 2009, gaan we dit seizoen 2018/2019 in met maar liefst 12 trouwlocaties waar een Wishes Event gaat plaats vinden. Hoe bijzonder is dat. En niet omdat we op zoek zijn naar nieuwe locaties, maar omdat het op ons pad komt.  Omdat ook trouwlocaties de meerwaarde van ons concept zien en graag willen samenwerken om een uniek TrouwEvent neer te zetten.

Dat betekent ook, dat we kritisch kunnen en moeten zijn of alles en iedereen waar we mee werken ook daadwerkelijk bij ons unieke concept passen. Wishes and Weddings is niet zo maar een trouwbeurs, maar een trouwevent in meerdere regio's van Nederland met een bijzondere filosofie. En het blijkt dat daar steeds meer behoefte aan is. Wij staan voor een open, persoonlijke benadering. We gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Tips, adviezen en inspiratie staan elk event centraal. En we willen dat elke professional zijn of haar passie uitdraagt met enthousiasme. Kortom, er moet ook een goede sfeer zijn. Door het programma wat we verzorgen elk event is er voldoende ruimte voor alle bruidsparen om uitgebreid in gesprek te gaan met de trouwprofessionals en te voelen of er een klik is. Want dat is zo ontzettend belangrijk. Zowel bruidsparen als professionals moeten het gevoel hebben graag met elkaar te werken aan een fantastische trouwdag. Of het nu gaat om een bloemist, fotograaf of bruidsmodehuis. Dat kun je niet online bepalen maar moet je ervaren. En hoe mooi is dat, wanneer je in 1 middag alles kunt regelen ! Dat scheelt toch veel kostbare tijd van iedereen.

Wanneer je voelt, dit zijn echte professionals die de bruidsparen niet willen "lijmen" met een commercieel praatje. Maar de bruidsparen dus echt voorzien van tips en adviezen en kijken waar de behoefte van het bruidspaar ligt, dan heb je te maken met een professional. Als dat klopt weet je zeker dat het een succes wordt! Sowieso zijn het allemaal professionals die mee doen en weet je zeker dat kwaliteit gewaarborgd is. Dan wil je toch ook graag iets meer betalen? Want stel nu dat de fotograaf ziek wordt vlak voor de bruiloft.... Hoe weet je zeker dat dit opgevangen wordt? Juist, als je te maken hebt met echte professionals. Ga dus niet voor een dubbeltje op de eerst rij zitten; de kans is dan groot dat je teleur gesteld wordt en je kunt het maar 1 keer doen toch?! 

Als blijkt dat we toch niet te maken hebben met professionals in onze ogen, dan nemen we het volgende seizoen ook vriendelijk afscheid van elkaar. En dit is helaas al een keer gebeurd. Je moet dan ook zo eerlijk zijn om dan niet met elkaar verder te gaan. Wishes and Weddings zal echt niet bij elk bruidspaar of elke professional passen en dat is ook niet erg. Want er is genoeg voor iedereen. 

Onze missie is een fantastische middag/event  bieden met enthousiaste professionals op een prachtige trouwlocatie, waar iedereen wat aan heeft en waar men aan het einde van de middag zegt: " Wauw, wat hebben we hier veel aan gehad en wat was het een heerlijke middag. De middag duurde eigenlijk te kort, maar nu weten we samen wat we graag willen om onze droombruiloft te organiseren". Het moet vooral een ongedwongen middag zijn, met ruimte voor het volgen van toffe workshops, inspiratiesessies en voldoende nuttige tips. En dan kunnen er ook nog prijzen gewonnen worden. Dat is toch pas echt leuk! 

Over prijzen gesproken; volgend jaar, in 2019 bestaat Wishes and Weddings maar liefst 10 jaar! Reden voor een feestje. Het beursseizoen sluiten we dan ook feestelijk af op zondag 31 maart 2019 op Chateau Marquette. Dus hou ons in de gaten, want we gaan natuurlijk knallen en willen dit jubileum echt vieren met iedereen die Wishes and Weddings een warm hart toedraagt! Op 7 Oktober begint ons Event-seizoen in Venray. Voorafgaand daaraan hebben we, zoals elk jaar de kick-off meeting op dinsdag 18 september in Fort Lent voor alle professionals die met ons mee doen. Kennismaken, netwerken en samen het concept dragen is ons doel. Wij kijken weer uit naar een fantastisch seizoen met de leukste en beste professionals!


A party without a cake is just a meeting...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 24 juni 2024
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.
© 2019 Alles in Weddingland | KvK 63942712