Judith's Landleven

Judith’s Landleven is gelegen in Klijndijk op een karakteristieke oud Drentse boerderij uit 1850 in een bosrijke omgeving op de Drentse Hondsrug. De boerderij bevindt zich naast het Zietakkerbos en het Zietakkerkanaal.

Klijndijk (Drents: Klijndiek) is een dorp in de provincie Drenthe en valt onder de gemeente Borger-Odoorn. Door zijn ligging langs de N34 is het dorp goed bereikbaar.

Klijndijk is een ontginningsdorp, genoemd naar Jasper Klijn uit Smilde, die omstreeks 1850 het initiatief nam tot de aanleg van het Oranjekanaal. Dit kanaal, dat van Smilde naar Klazienaveen loopt, werd aangelegd om het Eeserveen, het Odoornerveen en de venen bij Emmen te ontginnen. Klijndijk ligt aan een zijtak van dit kanaal: de zogenaamde Odoornerzijtak, ook wel De Zietak genoemd.

Judith’s Landleven is een locatie met diverse activiteiten, waaronder Bruiloften, Fairs en De Vuurplaats.

Sinds oktober 2015 heeft de gemeente Borger-Odoorn Judith’s Landleven officieel aangewezen als trouwlocatie. Buiten en landelijk trouwen is helemaal hip! Trouwen in de Appelgaard? Ja, ik wil! Judith’s Landleven is een niet alleen een unieke locatie voor uw huwelijksceremonie, maar ook een prachtige locatie voor de foto’s, de bubbels , de bruidstaart, feest en alles wat daar bij hoort.

© 2019 Alles in Weddingland | KvK 63942712