Alles in Weddingland

AIW
Alles in Weddingland is enkele jaren geleden opgezet door Rianne & Daan van Pure Films.  Vanwege de behoefte om het eigen netwerk van Pure Films uit te breiden. De wens was (en is nog steeds) aanwezig om meer leveranciers uit de trouwbranche te leren kennen.

Doordat we nieuwe ondernemers leren kennen verbreden we ons eigen speelveld en helpt het tevens om te groeien als ondernemer/bedrijf. Door samen te werken versterk je niet alleen elkaar maar borg je tevens de kwaliteit en help je elkaar groeien. En wat is de kwaliteit ontzettend hoog in Nederland!

Door dit samen te doen staan we sterker. Daarnaast heeft netwerken uiteraard het effect om meer opdrachten te genereren. En daar worden we allemaal blij van!

Wat is AIW
Nadat we diverse netwerk borrels hadden bezocht (research) hebben we besloten om voor AIW enkele kernwaarden te gaan hanteren. Een soort filosofie waarop de gehele netwerkorganisatie kunnen gaan baseren. Dat is NOIG geworden! Dus als iemand vraagt wat AIW is, dan is het antwoord niet alleen maar dat we netwerken. #NOIG staat voor:

 • Netwerken
  Leden van AIW kunnen op meetings met elkaar netwerken, nieuwe ondernemers leren kennen of bestaande zakelijke banden onderhouden.
 • Ondersteunen
  AIW is er voor elke vorm van ondernemerschap in de trouwbranche en wil daarin een actieve rol spelen ter ondersteuning. Dit kan in de vorm van advies, training of groep sessies zijn. Als lid van AIW vinden wij dat wij er ook zijn indien zich problemen voordoen.
 • Inspireren
  Het is nooit te laat om te leren, en er valt veel te leren! AIW organiseert meetings waar invloedrijke sprekers aanwezig zullen zijn. Mensen waar je echt iets van kunt leren en meteen toe kunt passen in je bedrijfsprocessen. Laat je inspireren.
 • Groeien
  Doordat je nu aan het netwerken bent, ondersteund wordt door vakgenoten, je laat inspireren door naar meetings te komen en misschien zelf te organiseren ben je al bezig om jezelf als persoon, ondernemer en bedrijf te laten groeien! Door de kennis die je hebt opgedaan kun je je mede ondernemer ook helpen groeien.

Het doel AIW
Voor zover het nog niet duidelijk is geworden willen dus #NOIG, we willen jou als ondernemer graag leren kennen en een platform geven waarin je samen met je branche genoten meer uit jouw bedrijf kunt halen. Op onze meetings maken we graag kennis met iedereen, dat doen we o.a. door de speeddates, en geven we de aandacht dan ook graag aan onze nieuwe leden.

De mogelijkheden binnen AIW
Tijdens de meetings zullen we sprekers uitnodigen die iets zinvols toevoegen aan je bezoek aan een meeting. Daarnaast kun je echter ook via onze suggestie pagina voorstellen indienen. Mocht je een bepaalde spreker, sessie, training of cursus voor ogen hebben dan horen we je idee graag en gaan we er mee aan de slag.

Daarnaast zullen we deze sessies op de leden pagina's van onze leden aan gaan bieden. Sommige zullen we gratis aanbieden, andere zullen we in de vorm van een vergoeding gaan aanbieden. Klassikale lessen om de vingers achter bijvoorbeeld Social Media of Marketing te krijgen zullen we tevens aan gaan bieden.

Maar vergeet ook zeker de gratis content, blogmogelijkheden en extra advertentiemogelijkheden niet.

Hadden we al gezegd dat je als AIW lid maar liefst 10% korting krijgt als je deelneemt aan een Wishes & Weddings Event?

© 2019 Alles in Weddingland | KvK 63942712