Word nu lid van AIW

En sluit je aan bij een netwerk van wedding professionals

Yes! Jij gaat lid worden!

Helemaal top! Je hebt een stap in de juiste richting genomen, bereid je voor op leuke meetings, sprekers en een hechte groep ondernemers in de trouwbranche waar je echt iets aan hebt.

Wat gebeurt er nu?

Nadat je je gegevens hebt ingevuld en de betaling hebt voltooid zul je meteen vermeld worden op de website. Vergeet niet om een leuke profielfoto van jezelf in te stellen. We houden het graag persoonlijk bij AIW en we willen graag laten zien wie onze leden zijn. Na de voltooiing word je meteen ingelogd op jouw persoonlijke pagina. Vergeet je Intro Blog niet in te sturen! Dit kun je allemaal terugvinden via het menu op jouw persoonlijke pagina.

Privacy / AVG

Bij het aanmelden als lid vragen wij jouw toestemming om de gegevens te mogen verwerken voor onze administratie. Tevens vragen we jou om toestemming om je toe te voegen aan de nieuwsbrief van AIW. De optie met vraag om toestemming is opgenomen om te voldoen aan de AVG, zonder jouw excpliciete toestemming mogen wij deze gegevens niet verwerken en kunnen we jouw lidmaatschap niet verwerken.Om onze privacy verklaring in te zien klik je op deze regel.

Wanneer kan ik inloggen?

Na inschrijving ben je meteen zichtbaar als lid, ben je geactiveerd en word je automatisch ingelogd. We sturen je na jouw aanmelding nog even een mail om je welkom te heten en de eerste stappen die je kunt nemen. Alles wat je nodig hebt vind je op jouw persoonlijke pagina, inclusief een handleiding!

En de kosten?

Lidmaatschap is per bedrijf. De kosten voor een meeting zijn per persoon, tijdens het aanmelden van een meeting is het mogelijk om partners/compagnons uit hetzelfde bedrijf op te geven.

Lidmaatschap AIW

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden als trots lid van Alles in Weddingland. Na een succesvolle aanmelding zul je meteen ingelogd worden en kom je op jouw persoonlijke pagina. Er staat een handleiding voor je klaar m.b.t. de mogelijkheden binnen de persoonlijke pagina.

 

 

Betaling Informatie

iDEAL Mollie
Veiligheidscode*
© 2019 Alles in Weddingland | KvK 63942712