AIW Blog

Onze Blogpagina waarin onze leden vertellen wie ze zijn, wat ze motiveert en wat ze zoal bezig houdt!
1 minute reading time (272 words)

A party without a cake is just a meeting...

Wedding cake

​A party without a cake is just a meeting....De meest gestelde vraag van bruidsparen is..Heb je een boek waaruit we een bruidstaart kunnen kiezen.. mijn antwoord is dan altijd NEEEE!!!! Juist niet.Ik maak geen 2 dezelfde taarten.
Ieder bruidspaar is uniek dus ook jullie taart/sweettable moet uniek zijn.
Ze worden dus op maat gemaakt.HOE WERKT DAT?!Na een eerste contact vraag ik altijd voor een gesprek naar jullie ideeën zodat ik me alvast kan voorbereiden voor het gesprek.
Soms met proeverij soms zonder proeverij(meestal al klant die de smaken kennen)Tijdens het gesprek bespreken we jullie wensen en de mogelijke combinaties in smaken.
We maken dan een proeftekening van de taart.
Ook zijn er kwa taart toppers heel veel mogelijkheden en kun je die ook zelf ontwerpen.
Dus alles kan echt uniek en op jullie afgestemd.Met een sweettable bespreken we welke lekkernijen erbij komen, welke smaken en ook het kleurenpallet mag daarbij niet ontbreken.Wat ik altijd voor de kleur afraad is een foto met telefoon.Vaak komt dat niet helemaal overeen door een flits of slecht licht.Wat ik wel aanraad is een stukje stof of lint van de juiste kleur, of ga eens langs een bouwmarkt en sneup even voor jullie kleur langs de muur met alle kleurstalen van de verf.
Ook heb ik een waaier voor chocolade met allerlei kleuren.
Ook deze tafel word op maat gemaakt in style en kleur.Als alles besproken is stuur ik jullie een mail met alles wat er besproken is incl tekening zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.En dan is het wachten tot ik mag beginnen en deel mag uitmaken van jullie mooie dag.Taarten en sweettables worden altijd naar de lokatie gebracht zodat jullie onbezorgd kunnen gaan genieten.

Wishes and Weddings in de lift!
Een week uit het leven van een weddingplanner...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 27 mei 2024
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.
© 2019 Alles in Weddingland | KvK 63942712