AIW Blog

Onze Blogpagina waarin onze leden vertellen wie ze zijn, wat ze motiveert en wat ze zoal bezig houdt!
3 minutes reading time (536 words)

AIW lid - Wishes & Weddings

Wie ben je en wat doe je als Wedding Professional?

Mijn naam is Antoinette Zunnebeld en ik ben na 30 jaar in de zorg gewerkt te hebben sinds 1 maart 2016 de trotse eigenaar van Wishes Events & Consultancy, waar Wishes and Weddings onderdeel van uit maakt. Ik organiseer unieke TrouwEvents voor aanstaande bruidsparen op prachtige locaties door heel Nederland. Verder ben ik initiatiefnemer van de Stichting Make A Wedding Wish om koppels waarvan er 1 ernstig ziek is te helpen met een laatste trouwwens. En ik wil me richten op het organiseren van inspirerende en informatie evenementen voor iedereen die werkzaam is in de trouwbranche, waaronder het Nationaal Wedding Congres.

   

Hoe ziet een typische werkdag in het leven van jou als Wedding Professional er uit?

Mijn dagen vullen zich met afspraken met professionals in de trouwbranche, zoeken van nieuwe locaties en nieuwe unieke leveranciers. Verder ben ik druk met Social Media, onderhoud van de website, verder professionalisering tav de Wishes Events, bijv. door ontwikkeling van de Wishes App in samenwerking met Snappshot. Zoeken naar nieuwe mogelijkheden en kansen, onderhouden van contacten in de trouwbranche, stimuleren van samenwerking en mensen met elkaar verbinden. Geen dag is hetzelfde en afhankelijk van de periode (bijv. vlak voor de events diverse andere werkzaamheden).

Waarom heb je gekozen voor deze niche?

Ik ben "aangestoken" door mijn man, Patrick Nobbenhuis, die al heel lang in de trouwbranche werkzaam is als DJ en salesmanager momenteel voor SKYFLY. Het mooie in deze branche is dat je altijd te maken hebt met blije mensen en hoe mooi is het om ervoor te zorgen om bruidsparen te helpen in hun weg naar een droombruiloft. Organiseren van events, mensen met elkaar verbinden, uitdragen van hospitality, zorgen voor mensen op welke manier dan ook, zijn aspecten in mijn huidige werk wat ervoor zorgt dat ik mijn werk met heel veel plezier en enthousiasme doe.

Hoe en waar vind jij jouw bruidsparen?

Via Social Media, via het downloaden van ons E-book, berichten op onze site of Facebookpagina, via de leveranciers die mee doen aan de Wishes Events.

Wat is een van de leukste momenten uit jouw carrière?

De oprichting van de Stichting Make A Wedding Wish; met mijn zorgachtergrond was de cirkel rond om ook op deze manier voor mensen te zorgen. 

 

Wat voor toekomstplannen heb je voor jouw bedrijf?

Het verder ontwikkelen van de Wishes app, zodat het voor iedereen die hier mee te maken heeft een zeer succesvolle tool is. Er voor te zorgen dat Wishes and Weddings straks in 1 adem wordt genoemd met de Love & Marriage beurs, een begrip in de trouwbranche wordt, waar bruidsparen voldoende inspiratie en adviezen halen voor hun droombruiloft en leveranciers in de rij staan om er aan mee te doen.

Wat zou je nog graag voor jouw bedrijf willen doen? Denk hierbij aan cursussen, training of een 1 op 1 met een van jouw helden!

Training in social media, om dit medium nog meer optimaal in te zetten voor het organiseren van de Wishes Events.

Wat geef je als tip mee aan jouw collega's in de trouwbranche?

Zoek de samenwerking met elkaar op, respecteer elkaar, laat je inspireren door elkaar maar blijf dicht bij jezelf.

 

AIW lid - Hulskers Fotografie
AIW vernieuwd!
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 24 juni 2024
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.
© 2019 Alles in Weddingland | KvK 63942712